357590614967133. Pak dine bekymringer væk https://static.wixstatic.com/media/6474e2_e234508535d24151ad22cb0393cbe942~mv2.png/v1/fill/w_800,h_1000,al_c,q_90,usm_0.66_1.00_0.01/6474e2_e234508535d24151ad22cb0393cbe942~mv2.png Hvem kender ikke til bekymringer Bekymringer er tanker om problemer, der kører i ring igen og igen eller hober sig op, uden at man egentlig når frem til nogen konkret konklusion eller løsning. De har en tendens til at få en negativ effekt på vores følelsesliv og kan skabe handlingslammelse og eller anspændthed.Hvis man oplever, at man ikke kan begrænse eller kontrol­lere sine bekymringer…Så er det en god øvelse at spørge sig selv, hvad man egentlig har ud af at bekymre sig? Har man en ide om,
top of page

Pak dine bekymringer væk



Hvem kender ikke til bekymringer

Bekymringer er tanker om problemer, der kører i ring igen og igen eller hober sig op, uden at man egentlig når frem til nogen konkret konklusion eller løsning.


De har en tendens til at få en negativ effekt på vores følelsesliv og kan skabe handlingslammelse og eller anspændthed.


Hvis man oplever, at man ikke kan begrænse eller kontrol­lere sine bekymringer…


Så er det en god øvelse at spørge sig selv, hvad man egentlig har ud af at bekymre sig?


Har man en ide om, at bekymringerne kan forhindre, at noget man frygter, sker?

  • og er det derfor nærmest en pligt at bekymre sig?

Eller oplever man, at bekymringerne er skyld i, at man føler sig stresset og syg?

Uanset om man tror, at bekymringerne har en positiv eller en negativ effekt.


Så er det så vigtigt, at man prøver at få dem til at fylde mindre.


Det kan man faktisk gøre ved at skrive sine bekym­ringer ned i en lille bog og forholde sig til dem på et tidspunkt, hvor man kan tænke mere rationelt, fornuftigt og problemløsende.


Man kan eventuelt spørge sig selv:


”Hvad er det værste, der kan ske?” efterfulgt af: ”Hvad er sandsynligheden for, at det sker?” og endelig: ”Hvad gør jeg, hvis det værste sker?”


Når man har tænkt denne tankerække til ende, så vil man ofte kunne se, at det man frygter slet ikke er særligt sandsynligt, og at man har andre muligheder for at handle – selv hvis det værste skulle indtræffe.


Man kan også øve sig i at visualisere sine bekymringer og i sin pakke dem sammen i en fiktiv papkasse og stille dem væk.

Tilmeld dig online forløbet hvis du vil lære alle teknikkerne til at pakke dine bekymringer, stress og angst væk for altid.




0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page