357590614967133.

OM CHARLOTTE

LIDT OM CHARLOTTE RØNNEBERG

Charlotte Rønneberg har arbejdet som leder og projektleder i flere år b.la. indenfor kommunikation og det socialpædagogisk felt. Hun har en uddannelse i ungdomspædagogik og er humanon fra VIA University College, og har i en lang årrække arbejdet med såvel voksne som unge specielt målgruppen <mellem 10 og 25 år i en socialpædagogisk kontekst, hvor de unges trivsel og udvikling var Charlottes primære fokusområde.

 

Hundredvis af unge, medarbejdere og ledere er blevet coachet og har gennemgået Charlottes personlige udviklings -og projektforløb og lært at bruge forskellige selvudviklingsredskaber bl.a. kommunikations- og præstationsværktøjer, som har givet dem succeser og et mærkbart bedre selvværd.

 

Charlotte arbejder nu som selvstændig og er rådgiver i bla. stress og er certificeret stressmentor fra NO STRESS ACADEMY. Hun har stor erfaring i de personlige samtaler, og hendes erfaring som rådgiver går helt tilbage til 1997, hvor hun var rådgiver for Kræftens Bekæmpelse og COPA.

 

Charlotte har desuden personlig erfaring fra eget stress-kollaps, hvor hun selv har været i gennem alle faser i et rekonvalensforløb. Dette har givet hende stor indsigt og praktisk erfaring i hvilke indsatser og redskaber, der giver størst udbytte, alt efter hvor i forløbet en klient befinder sig.

 

Charlotte vægter nærvær, humor og konkrete redskaber i sine sessioner. Gennemgående temaer hos Charlottes klienter er håndtering af stress, eksamens/præstationsangst, et godt og sundt arbejdsmiljø og relationsproblemer og for de fleste et stort ønske om at skabe sig det allerbedste liv.

"

"

"

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.

 

Samantha Jones

"

I'm a testimonial. Click to edit me and add text that says something nice about you and your services. Let your customers review you and tell their friends how great you are.

 

Samantha Jones

gør dig fri af din

STRESS & angst

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

​© 2017 - 2021 
by
Charlotte Rønneberg
Rådgivning

 

Privatlivspolitik og Handelsbetingelser