357590614967133. Privatlivspolitik og Handelsbetingelser | Charlotte Rønneberg

Privatlivspolitik – handelsbetingelser

 - og indsamling og anvendelse af personoplysninger

Privatlivspolitik – handelsbetingelser og indsamling og anvendelse af personoplysninger

 

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til,
hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. 

Charlotte Rønneberg Rådgivning følger GDPR lovgivningen.

 

Charlotte Rønneberg  er data-ansvarlig og indsamler oplysninger om dig på tre måder:

 

  • Ved brug af cookies

  • Ved at du selv afgiver oplysninger i forbindelse med udfyldelse af vores formularer

  • Ved at du bliver henvist af et jobcenter, læge eller arbejdsgiver til et stressforløb

 

Hvad er cookies?

Første gang du besøger min hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari eller lignende), og som registrerer dig som unik bruger. Cookies gør det lettere at anvende internettet, fordi du ikke hele tiden skal begynde forfra. Websitet kan med andre ord bruge en cookie til at huske information om dine præferencer. Det er f.eks. en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på et site, som f.eks. charlotteronneberg.com eller ronneberg.dk, hver gang du kommer på besøg.

 

Hvilke cookies bruger jeg?

  1. Jeg bruger cookies, der hjælper Charlotte Rønneberg Rådgivning med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med min hjemmeside ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

  2. Jeg bruger cookies til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører. 

 

Hvad bruger jeg cookies til?

Cookies er med til at fortælle mig om dit besøg.

For at fastlægge, hvem der besøger charlotteronneberg.com, bruger jeg cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her kan jeg indsamle informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din computer har besøgt os før, hvilken browser og styresystem du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv.

 

Hvor længe opbevarer jeg cookies?

De cookies, der er sendt til dig, vil blive opbevaret på dit udstyr i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på charlotteronneberg.com. Hver gang du genbesøger hjemmesiden, forlænges perioden. De pågældende cookies slettes automatisk efter deres udløb.

 

Behandling af dine personoplysninger i forbindelse med et køb

I forbindelse med dit køb af et produkt hos Charlotte Rønneberg indtaster du en række personoplysninger. 

 

Det er:

  • Dit navn

  • Din adresse

  • Din e-mailadresse

  • Dit mobilnummer

  • Dine betalingsoplysninger

 

Disse personoplysninger behandler jeg i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at jeg kan opfylde min del af handlen. For at overholde regnskabsloven opbevarer jeg bilag med dele af dine data i 5 år. Herefter slettes de.

 

Oplysninger om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse bliver udleveret til mit CRM system hos Wix.com med henblik på levering af det produkt du har købt.

 

Behandling af dine personoplysninger i forbindelse med at du bliver henvist fra din læge eller et evt jobcenter 

 

I forbindelse med at du bliver henvist fra et evt jobcenter, læge eller arbejdsgiver til et forløb hos Charlotte Rønneberg får jeg oplyst nogle af dine personoplysninger.

Disse personoplysninger behandler jeg fortroligt og korrekt. Og for at kunne overholde regnskabsloven.

I forbindelse med at du starter i forløbet hos mig, vil du i første samtale blive oplyst om hvilke personoplysninger vi behandler og opbevarer om dig. Du skal samtidig underskrive en skriftlig samtykke-erklæring, hvor du giver os lov til at behandle dine persondata.

Når forløbet er afsluttet slettes al det persondata jeg har om dig, bortset fra det data jeg er nødt til at opbevare for at overholde regnskabsloven. For at overholde regnskabsloven opbevarer jeg bilag med dele af dine persondata i 5 år. Herefter slettes de.

 

Jeg bruger sikker og krypteret email når jeg korresponderer med evt jobcentret, læge, arbejdsgiver etc, samt sender kun data via mail-servere, der er placerede indenfor EU.

 

 

Behandling af dine personoplysninger i forbindelse med at du tilmelder dig mit nyhedsbrev og abonnement 

Hvis du har sat kryds i boksen “Ja, jeg giver samtykke til at modtage nyhedsbreve og tilbud”, behandler jeg din e-mailadresse samt oplysningerne om dine eventuelle køb hos mig, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør mig opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra mig.

Hver gang du åbner et nyhedsbrev og/eller klikker på et link i et nyhedsbrev, vil denne aktivitet blive registreret i mit email-system hos Wix.com

 

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev samtykker du samtidig til, at jeg benytter din email-adresse i min Facebook annoncering. Det betyder, at du fra tid til anden, hvis du er medlem af Facebook, vil se annoncer fra mig på Facebook. Hvis du afmelder dig mit nyhedsbrev, vil du samtidig blive fjernet fra listen på Facebook.

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Det betyder at du til en hver tid, let, kan afmelde dig fra at modtage mit nyhedsbrev. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af mine e-mails, eller ved at kontakte mig på charlotte@ronneberg.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage mit nyhedsbreve og mine tilbud.

 

Datasikkerhed

Uanset om jeg behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil jeg altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

 

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg anvender følgende tredjeparter til behandling af dine data:

Wix.com til behandling af dine betalingsoplysninger i forbindelse med et køb

Wix.com til håndtering af dine køb samt udsendelse af emails

Wix.com til udsendelse af emails

Wix.com i forbindelse med tilmelding til mit nyhedsbrev

Facebook live i en hemmelig gruppe til afholdelse af oplæg og webinarer

 

Jeg har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er min garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Jeg anvender ligeledes Google og Facebook. 

 

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger jeg ligger inde med.

 

Dette kan ske ved henvendelse til:

Charlotte Rønneberg 

Soløjedalen 22

8930 Randers NØ

Tlf.: 24629080

Email: charlotte@ronneberg.dk 

 

Hvis der er fejl i mine oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format. Har du ønsker om ændring eller udlevering, er du også meget velkommen til at skrive til mig på ovennævnte e-mailadresse.

 

Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle dine personoplysninger, eller at jeg skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende mig en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse. Du bedes i din anmodning medsende relevant dokumentation for, at du er den du udgiver dig for at være. Dvs. kopi af pas, sygesikring eller kørekort.

 

Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af nyhedsbreve og relevante tilbud) vil blive slettet 24 måneder efter, at du har modtaget dit produkt. Jeg gemmer faktureringsoplysninger om dig i 5 år hvis du har foretaget et køb hos mig, ihht. regnskabsloven.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse tilbage (så jeg ikke længere sender dig mit nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et linket ‘afmeld’ i den enkelte nyhedsmail.

 

Hvis du ønsker at klage over Charlotte Rønnebergs behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til :

Datatilsynet, 

Borgergade 28,5., 

1300 København, 

Telefon 33 19 32 00  

E-mail: dt@datatilsynet.dk.

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

​© 2017 - 2020 
by
Charlotte Rønneberg
Rådgivning

 

Privatlivspolitik og Handelsbetingelser