357590614967133. Gode råd til din No stress livsstilhttps://static.wixstatic.com/media/6474e2_6b502cbc32a8406a90c197ce6fef2fb1~mv2.jpg/v1/fill/w_496,h_626,al_c,lg_1,q_80/6474e2_6b502cbc32a8406a90c197ce6fef2fb1~mv2.jpg Gode smoothies til den stressede krop Når du er stresset, så er det vigtigt, at du arbejder med hele hele din organisme både din krop og psyke. Du skal ikke kun behandle og lindre dine akutte stress-symptomer, men også de bagvedliggende grunde og årsager til din stress. For at din krop og psyke kommer i den rette balance igen, skal du sørge for, at den får den rette mængde søvn, kost, motion og hvile etc. Det er vigtigt, at alle dine basisbehov er dækket ind, så du tilfører din organisme brændst
top of page

Gode råd til din No stress livsstil

Gode smoothies til den stressede krop



Når du er stresset, så er det vigtigt, at du arbejder med hele hele din organisme både din krop og psyke. Du skal ikke kun behandle og lindre dine akutte stress-symptomer, men også de bagvedliggende grunde og årsager til din stress.


For at din krop og psyke kommer i den rette balance igen, skal du sørge for, at den får den rette mængde søvn, kost, motion og hvile etc. Det er vigtigt, at alle dine basisbehov er dækket ind, så du tilfører din organisme brændstof og energi til dagens opgaver.


Dette er et must, hvis du vil din stress til livs og samtidigt arbejde med at holde stressen væk for altid.


Efter en nødvendig restituationsperiode bliver du nødt til at se på, hvad du mon fik stress af, og så bliver du nødt til at se på hele dig - og alt hvad du gør i livet.



Måske stiller du dig selv følgende spørgsmål:

  • Hvilken kost spiser jeg?

  • Hvilken motion dyrker jeg?

  • Hvilken livsstil har jeg?

  • Hvilke værdier har jeg?

  • Hvilke mennesker omgiver jeg mig med?

  • Hvad sætter jeg pris på, og hvad er vigtigt for mig?

  • Hvem er jeg, og hvilken identitet har jeg?

  • Hvad vil jeg arbejde med?

  • Hvilke mønstre følger jeg?

- altså hele dig.


Når du "arbejder" med din stress, så vil mange af disse spørgsmål komme op. Langsomt vil du få restitueret, processeret, og skridt for skridt vil du langsomt men sikkert få arbejdet med hele dig og få dine spørgsmål besvaret.


På sigt vil du få et mere nuanceret, afbalanceret og roligere liv, men det kan tage tid.


I denne artikel kommer jeg ikke med de store kostråd, men i et stressforløb ved mig, der kommer vi meget ind på kostens betydning.


Man siger at kosten er 10% af ens stressbehandling og recovery.

Når den kommer med i ens behandling, så er man godt med. Der er desværre nogle få, der skipper den - og de føler ofte, at de mangler de sidste 10%

Hvis du kigger på denne blog, så er der mane artikler om kost.


Du får her en lille smagsprøve på denne lille smoothie, den giver dig et skud energi og et godt vitamintilskud-boost - og det har en stressramt i den grad brug for.


Tip:


Drik ikke for mange smoothies, de er fulde af frugtsukker, som I ved så omdanner det sig i kroppen og kan stresse yderligere.


Alt med måde. Det er et godt vitamin boost til kroppen, man skal bare ikke drikke det hver dag.


 


Smoothie - Appelsin booster


Ingredienser

  • 2 modne bananer - skrællet og skåret i små stykker (helst frosne bananer)

  • 1 kop appelsin juice

  • 1 appelsin - skrællet og skåret i små stykker

  • 3/4 kop af skummetmælk

  • 1 tsk vanille ekstrakt

  • 1 gulerod, skrællet og skåret i små stykker


Hvis du ikke bruger frosne bananer, så skal du tilsætte nogle isterninger.


Instruktioner

Tilsæt og put alle dine ingredienser i blenderen , hvis din blender har en smoothie/frossen indstilling så brug den. De frosne bananer gør, at smoothien bliver mere cremet. Bananerne må gerne være frosset ned i ca 2 timer før brug.

 


Du kan også prøve denne lækre lille sag...


Håber, den smager dig.

0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page