357590614967133.
top of page

  • Føler du dig ofte træt og uden energi?

  • Har du svært ved at koncentrere dig, om de ting du skal?

  • Føler du dig ofte ikke god nok?

  • Føler du ofte, at du ikke slår til?

  • Føler du tit uro inden i?

  • Har du ind i mellem svært ved at falde i søvn?

  • Har du ind ofte ondt i maven?

  • Kommer du nemt til at græde?

  • Bliver du nemt irritabel?

  • Har du ofte hovedpine?

 

Kan du svare ja til nogle af spørgsmålene, kan det være tegn på stress.

 
Hvad kan du gøre ved stress?

Stress er et tegn på, at du mistrives og derfor skal der gøres noget ved det! Vidste du, at rigtig mange unge mennesker er stresset, og de bliver ofte meget stressede, mens de går i skolen – så du er langt fra den eneste! Faktisk er unge piger mellem 16-24 år den gruppe i Danmark, der hyppigst rammes af stress. Stress er usundt på alle måder.
Det påvirker os både fysisk, psykisk og socialt. Mange føler slet ikke, at de slår til og det giver tristhed, selvværdsproblemer, manglende lyst og masser af frustrationer i hverdagen.
Derfor kan det være svært at passe sin skole/uddannelse og fritidsliv. Det er vigtigt at du kan få hjælp, blive forstået og få nogle redskaber til at komme af med stressen, så du kan få dit gode humør og overskud tilbage.

 

Lad mig hjælpe dig.

 

Stressrådgivning for unge

Stressrådgivning er for dig, der har brug for hjælp til at komme af med din stress via samtale, rådgivning og øvelser. Vi tager fat på det, der opleves svært i dit liv. Du vil opdage, at det hjælper rigtig meget at få sat ord på din situation. Du vil opdage, at du får nogle redskaber, der skal til for, at du kan ændre på din situation, så du kan blive glad for dig selv, dit liv og begynde at drømme igen.

 

Stressforløb for unge

Stressforløb for unge er et forløb over 4 mindst gange, hvor vi kommer i dybden med det, du oplever er svært. Vi arbejder målrettet med at styrke dit selvværd og din robusthed samt reducere stressen i din hverdag. Det første og det vigtigste, er at få din stress ned, før kan vi ikke arbejde med de underliggende problematikker.

 

Sammen finder vi vejen og skaber nye måder at se og mærke/sanse dig selv på. Ved hjælp af rådgivning, mindfulness og forskellige redskaber skræddersyr vi det helt perfekte forløb til dig.

Få hjælp – her og nu:

 

Føler du dig stresset – så ring og få en afklarende og uforpligtende samtale, så vi kan finde den rigtige hjælp til dig!

 

Har du et barn, der er stresset – kontakt mig, så finder vi sammen det, der er bedst.

ABBA6F5B-0FC5-4E48-8A78-203A7A10F5EA.png
bottom of page