357590614967133.
top of page
Rådgivningsforløb ved kriser og pressede situationer

 

Alle mennesker oplever pressede perioder, og går igennem én eller flere kriser i løbet af sit liv, og det er ikke altid, man selv vælger dem til og fra.

 

Derfor er det vigtigt, man ikke fokuserer på at komme uden om dem - men komme igennem dem.

 

Vi gennemgår alle livskriser i en eller anden form, hvilket kan skyldes en lang række årsager. Ofte vil du opleve følelsen af tvivl, frustration og tristhed samt håbløshed i forhold til ikke at kunne komme videre fra krisen. Dette er helt naturligt, men kan være frustrerende og forvirrende at skulle håndtere. Det varierer meget fra person til person, hvad der udløser en livskrise, men de typiske årsager er:

  • Alvorlig sygdom eller kronisk sygdom

  • Sorg og tab af en af sine nærmeste

  • Svigt og brud på tillid

  • Skilsmisse

  • At miste sit job

  • livsstilsændringer

 

Det kan også være, at du føler dig magtesløs og ikke kan se vejen frem, fordi du simpelthen er så fyldt op af alle mulige hverdagsting, at du slet ikke kan mærke, hvad du har lyst til. Du kan bare mærke, at du ikke er der, hvor du gerne vil være. Så starter vi dér. Med at du mærker dig selv. 
 

Uanset hvor du er, så er rådgivning et godt fremadrettet redskab til at erkende sin situation og acceptere den - først derefter er det muligt at kunne arbejde sig videre, og bruge situationen positivt som en forandringsproces til at skabe forbedring i sit liv.

En rådgiver er en fortrolig og uvildig samtalepartner, der udfordrer dig til at tænke og handle anderledes. Se tingene i nye perspektiver. En rådgiver støtter dig til at finde den vej, som du inderst inde godt ved, at du ønsker at gå, men som du lige nu ikke ser klart.

 

Med rådgivning får du hjælp til at finde livsglæde og skabe balance.

Det er vigtigt, at du føler dig godt tilpas i selskab med mig som din rådgiver – altså at kemien mellem os er god.

bottom of page