357590614967133.
top of page

Lad mig præsentere dig for MajaMaja er 52 år gammel, hun er single og har et barn.


Maja er diagnosticeret med stress, ængstelig (evasiv) personlighedsforstyrrelse, generaliseret angst og depression.


Jeg har aldrig nogensinde talt telefonisk med eller mødt Maja personligt, hun kontaktede mig via Facebook og ville høre mere om Online Forløbet.


Online Forløbet er et længere 10 modul opbyggende forløb som er angst og stress reducerende.


Hun besluttede sig for at give mig en ret udførlig og nøgtern feedback efter hvert modul i Online Forløbet.


Samt fremhæve hvilke enkelte redskaber, øvelser eller metode(r), der havde effekt på hende.


Feedbacken har været meget udførlig, oplysende og anerkendende.


Majas skrivestil er fyldt med dyb taknemmelighed og stor anerkendendelse.


Den viser med al tydelighed, hvordan et forløb føles, mærkes og praktiseres.


Hvor stor en udviklingsrejse, som man begiver sig ud på, når man tager et sådant forløb.


Det har været et stort privilegium og ret spændende at følge denne utrolige modige kvinde "Majas" rejse.


Majas helt egen vej ud af stress, angst og depression


At følge og læse hendes helt egen personlige beretning og skriv, at høre om hendes op - og nedture, nederlag og succeser igennem denne helingsrejse - det har været intet mindre end smukt og unikt!


Jeg kommer til at savne dine små beskeder Maja.


Nedenstående er Majas helt egne ord, de er IKKE redigeret eller rettet i på nogen måde.


Læn jer tilbage og sug Majas ord til jer


 

Modul 1


Kære Charlotte ❤️🌻.

Nu er jeg gået igang med online forløbet. Jeg har set introvideoen og den første video i modul 1 og hold da op, hvor er jeg glad og begejstret for, at du fik mig sat igang🙏❤️…. Tusind tak for det og for dig!!!. Du gør det fantastisk ❤️.

Jeg tror bestemt, at det bliver givtigt for mig🙏. Så godt, at få en forklaring på angst og stress… jeg får mere og mere forståelse for hvorfor jeg er havnet hvor jeg er nu🙏❤️.

Stort kram til dig❤️❤️.


Kære Charlotte❤️☀️.

Jeg er nu kommet igennem modul 1 og er helt blæst bagover.. for hold nu op det var godt❣️.  Jeg har allerede helt af mig selv gjort mange af de ting du beskriver… især behovstrekanten.. jeg har sørget for masser af vand vitaminer og så har jeg tvunget mig til at spise lidt, men ordentligt, trods den manglende appetit. Jeg får hvilet meget gået små turer.. og så er relationer, som var dårlige for mig skåret væk.. Jeg har “pleaset” alle andre siden 2016 og der er sket så mange belastende ting siden.. der er bare kommet mere og mere på, så siden da jeg slet ikke haft ro på.. så efter jeg har set modulet… kan jeg virkelig godt forstå, at jeg er hvor jeg er i dag😔❤️.

Jeg vil ikke skrive om, alt men det startede med, at min søster, mor og far døde med 14 mdr. mellemrum… og så er der kommet tunge ting ovenpå.. og sideløbende i alle de år har jeg haft et usundt relation til en mand, som stoppede for 2 mdr. siden..

Jeg er sygemeldt på 2 mdr. for antidepressiv medicin og noget beroligende. Dertil skal siges at jeg har 3 diagnoser: Ængstelig (evasiv) personlighedsforstyrelse, Genereliseret angst og tilbagevende depressioner.

Jeg er simpelthen så begejstret og er nu sikker på, at jeg nok skal komme igennem det 🤞🙏❤️.

Jeg vil så gerne komme ned og møde dig til en samtale, når jeg er lidt længere i processen. (Selvfølgelig mod betaling☺️)

Jeg bor i Aalborg så det tager kun en lille time, at køre ned til dig.

Du virker til, at være et fantastisk menneske 🙏❤️.

Kh. og varme tanker Maja🌻🌻Og jeg vil meget gerne give budskabet med online forløbet videre 👍🙏❤️. Må jeg sætte det op på min Facebook profil? 🌻🌻❤️


Og må jeg anbefale det i gruppen ? 🙏

❤️


Modul 2


Du får en lille anmelde her af Modul 2: 💙

“Jeg synes, det var super godt, især det med vejrtrækningsøvelserne, som jeg er blevet meget bedre til (det med ballonen 🎈) jeg bruger dem flittigt i løbet af dagen.

Og yogaøvelsen er også rigtig god til at få tankerne væk og slappe af. Jeg glæder mig til at mærke virkningen af den.

Og de andre muskelafslapningsøvelser synes jeg også var rigtig gode. Jeg har tænkt mig at bruge dem hver dag. Jeg vil lave mig et lille formiddagsprogram med dem.

Du fortæller godt og på en meget behagelig og forstående måde, og du er rigtig god til at guide én og få en til at tro på at man kommer igennem.”

Så kære Charlotte jeg er så glad for at jeg har fundet gruppe og meldt mig til online forløbet… det giver mig håb og tro på at jeg kommer ovenpå igen, selvom det er meget svært lige nu. Især med al den uro og angst i kroppen.

Håber du kan bruge ovenstående 🙏💙.

Kh.

Maja❤️


Jeg lytter lige nu til din video med uro i krop og sind… jeg har lyttet til den før 🙏…. Den giver mig håb og troen på at komme igennem det… TUSIND TAK for dig… helt fra mit hjerte af ❣️❤️❤️


Mange tak 🙏. Du har så mange gode redskaber 🙏❣️


Modul 3


Kære søde Charlotte ❤️.


Nu har jeg været igennem modul 3 og her er mit lille skriv om det:


Jeg synes du gør det på en meget fantastisk og jordnær måde, så man virkelig forstå hvad du siger og hjælper med.

Jeg blev faktisk rigtig glad i løbet af modulet, for mange af tingene har jeg gjort af mig selv, men kan nu udvide dem ved hjælp af det du har sagt.

Jeg går en tur hver dag, men nu kan jeg bruge det du sagde med sanser🙏. For jeg kan nu se at mine gåturen har foregået oppe i mit hoved. Jeg går en lille tur fra min stuelejlighed ned igennem en lille skov.. og så rundt i mit område. Det godt nok på en hovedvej med trafik og mennesker, men ved det føler jeg, at jeg “lever” og ikke er alene. Jeg bor i mit barndomskvarter, så det gør mig tryg. Lige bort set fra han voldtægtsforbryderen, som du sikkert har set i nyhederne. Han har netop gået rundt i mit kvarter. Og der i Østerådalen, som ligger 5 min.  væk i bil. Det er der han har begået voldtægtsforbrydelserne d. 20/19😱. Der Har jeg gået rigtig mange turer alene for der er der masser af natur en år og mange dyr. Nu tør jeg slet ikke gå derned mere. Så nu er mine naturgåturer desværre ødelagt.

Nå men tilbage til modulet. Jeg kan virkelig godt bruge det du sagde med sanserne. Jeg bruger allerede det en lille smule, men har nu lært mange flere og at det er vigtig at blive ved med at gøre dem.

Og meget pudsigt, har jeg netop lige købt en tyndedyne, som jeg virkelig kan mærke gør noget ved min krop det kan ikke helt beskrives det skal prøves. Den gør noget ved ens hud og krop. Det kom sig af, at jeg lige skulle hygge sammen med min datter under hendes tyndedyne, hvor jeg så mærkede  effekten af den. Jeg bruger den også når jeg ligger i sofaen enten til en lur eller ser fjernsyn eller som nu så modul 3❤️.

Du formidler det ud på sådan en god jordnær og foreståelig og sandfærdig måde,  som virkelig sætter sig hos mig. Jeg tror også at din personlighed og dit væsen gør, at jeg tager det til mig og bruger det i min hverdag.. jeg arbejder med mig selv og min krop hver dag, så jeg kan få ro på mit nervesystem. Og takket være dig og modulerne har jeg fået redskaber til at hjælpe. Netop det med at skrive noget ned og ha’ det liggende hjælper mig meget. Den her som du tidligere har skrevet i gruppen. Har jeg printet ud den ligger på mit Sofa- og spisebord og jeg læser den mange gange i løbet af en dag og den hjælper.🙏.

Endnu en gang tusind tak for online forløbet og for dig🙏❤️❤️.

Kærligts Maja


Og PS:

Jeg har skrevet mørk chokolade 🍫 på min indkøbsliste 👍🙏. En rigtig god idé, jeg vil efterprøve ❤️
Hej søde Charlotte🥰😘. Jeg har købt en af dine ebøger “Når tankerne har magten”, som jeg vil hygge mig med i eftermiddag❤️🙏.

Det er bare så givtig, at være med i gruppen og læse og høre dine videoer, de hjælper mig rigtig meget🙏.

Jeg kan ikke sige det mange gange nok…. Du er er fantastisk menneske❤️🙏. Og jeg glæder mig rigtig meget til at møde dig en dag.

Kh.

Maja ❤️🌺


Modul 4


hovsa ups.... Så har jeg været igennem modul 4 og jeg må sige, at jeg er lige så begejstret for det, som for de 3 andre. Du gør det på sådan en fantastisk og meget troværdig møde. Jeg får sådan en ro i kroppen, når jeg lytter til dig❤️.


Ups.. igen igen. det er fordi jeg sidder ved min PC, så kommer jeg til at trykke forkert...........Især videoen med Mindfulness Principper. den var virkelig givtig for mig. især det med accept og med fortiden og fremtiden. gav virkelig menig for mig og er noget jeg kan bruge fremadrettet. Du har lært mig at være til stede, når min krop larmer og ikke modarbejde den og gøre processen længere. 'du har lært mig så meget og jeg er lige så stille ved at få det bedre, men angsten er der endnu, bare ikke så voldsomt, den er aftagende.


og igen .....og videoen med "Status, ugens opgave og fokus fremadrettet var virkelig god. Dejligt at for en lille reminder på, hvad jeg skal arbejde med fremover. Jeg prøvede og de to videoer med meditation om angst og de hjalp. min krop slappede at derefter og jeg fik helt lyst til at sove, men kom dog ud på min daglige gåtur trods regnen. De 13 min. som den sidste varede gik lynhurtigt. Jeg er så spændt på hvordan fremtiden og øvelserne kommer til at gå.🥰❤️❤️


Modul 5


Kære søde Charlotte.❤️.


Nu er julen og nytårsaften “heldigvis” over, og jeg er idag startet på arbejde igen, som jeg har glædet mig meget til. Glædet mig til at få min normale hverdag tilbage (jeg har fleksjob på 4 t. om ugen. Og til sommer har jeg været det i 29 år. Jeg elsker mit arbejde).

Og her i eftermiddag har jeg siddet med modul 5 og igen er du spot on 💪❤️. Du er igen helt fantastisk og du har en fantastisk måde at formidle på, som har forstår og kan arbejde videre med. Især det med “Kendt og ukendt (skjult) stress (stresskilder)” Der kan jeg virkelig sætte ind og lette min dagligdag/tilværelse/stress. Og meget pudsigt, at det er lige her efter nytårsaften med nutårsfotsæt🥳😉.

Og Videoen med “Vaner, rutiner og PYT” er virkelig også noget jeg kan brugt og en aha oplevelse for mig om hvordan jeg kan ændre min tilværelse for at forhindre, at jeg havner der, hvor jeg var for 4 mdr. siden😔.

Jeg har allerede “sagt farvel” til flere ting/kilder, som jeg nu kan se ubevidst har stresset mig rigtig meget.

Jeg glæder mig rigtig meget til at bruge modul 5 i mit liv.

Også det med at få sorteret i de ting du anbefaler i online forløbet, som jeg kan bruge og gør mig godt. Jeg synes på nuværende tid, at jeg har en meget god idé om hvad der gør mig godt.

Det er “bare” så godt at høre på dig og det du fortæller, som jeg så meget kan/tager til mig❤️.


Så endnu engang tusind tak for dig❣️ Og tak for online forløbet, det har gjort en stor forandring for mig og mit liv🙏❤️.

Jeg er dybt taknemmelig for at jeg har “lært dig at kende” “opdaget at du og dit virke findes”.


Jeg håber du kan bruge dette lille fred back på modul 5. Jeg har skrevet det, som lige kom til mig efter jeg har set/hørt modulet.


Knus fra Maja❤️🎉Kære søde Charlotte❤️.


Jeg har lige læst dit “Dagen derpå og efterveerne fra julen”


Jeg blev igen blæst bageover, af det du skriver … det er fuldstændigt spot on for mit vedkommende🙏. Nu har jeg fået en forståelse for hvorfor min krop og sind reagere, som det gør idag.


Du er simpelthen fantastisk og jeg ef dybt imponeret over det du skriver og kan🙏❤️❤️.


Jeg kan ikke sige det mange gange nok… tusind tak for dig og dit virke ❤️❤️🙏.


Dit skriv, har gjort mig mere rolig og jeg kan bedre være i min krop og accepter at den lamer mere idag og hvorfor den gør det❤️.


Knus Maja 🙏❤️Kære søde Charlotte❤️.


Jeg har lige læst dit nye indlæg “Kan du slippe kontrollen” og det er bare så gid og givtig læsning for mig og lig spot on🙏🫶. For det du skriver er så meget mig… jeg skal slippe den kontrol på det jeg ikke kan gøre noget ved og lade være med ar bekymre til ikke døde men til at blive syg af😔.


Jeg er meget begejstret for dine indlæg, dem lærer jeg så meget af. Og det er hent vildt, så meget du rammer plet i det du skriver!


Tak for du er et fantastisk menneske ❤️.


Kh.

Maja❤️


Modul 6 (dobbelt-angst-modul)


Kære søde Charlotte❤️. Så fik jeg mig endelig taget mig sammen til at se/gennemgå modul 6💪🙏😉.

Det var et virkelig godt og givtig modul. Du er fantastisk til at formidle det ud, så man forstår hvad du siger og mener og jeg er helt vild med din personlig👍❤️.

Især videoen “alarmhjernen……” kunne jeg virkelig bruge til noget og jeg fik en rigtig god indsigt i angsten og de redskaber du har givet.

Alt i alt synes jeg det var et super modul og jeg kunne rigtig godt li’ at du gik i dybden med at alle modulerne hænger sammen og selve sammensætningen og rækkefølgen synes jeg passer så godt sammen. Så når jeg har været igennem nogle moduler, som jeg har nu, kan jeg godt se sammenhængen og “meningen” med dem. Jeg får rigtig meget ud af at følge onlineforløbet. Og jeg er stadigvæk helt vild med den måde du formidler tingene på/ud❤️❤️.

Det eneste ved modulet jeg ikke helt kunne “fatte” var det med “dit personlige frirum” og “ tankernes hus” dem kan jeg ikke se for mig og jeg ved ikke helt hvordan jeg skal bruge dem, for det ramte mig meget det med, at skulle gå i rummet med familien, da jeg ikke rigtig har så meget familie tilbage.

Jeg håber du kan bruge min feed back 🤞🙏❤️.

Kh.

Maja


Modul 7


Kære søde Charlotte ❤️.


Nu har jeg været igennem modul 7… og sikke et fantastisk modul🙏… med at leve mere efter  mit hjerte og ikke mit hoved. Og få sat ord på det er helt fantastisk.


Det er efterhånden gået op for mig at jeg i det meste af mit liv har levet efter/oppe i mig hoved og ikke mit hjerte.


Så det er helt fantastisk at få den aha-oplevelse, at jeg fremover skal leve efter mit hjertet og mig/den person jeg er - og ikke altid hvad jeg tror andre forventer af mig (netop en af grundene til, at jeg er havnet her hvor jeg er idag)


Efter min nedtur denne gang,, er jeg blevet klar over, at jeg i fremtiden skal ændre mit liv og hvordan jeg ser på tingene, netop det med at leve efter mit hjerte.


Det er skønt at få den bekræftelse igennem dit online forløb og især i modul 7.


Du formidler stadigvæk det på en meget virkelig måde, som går rent ind hos mig og som jeg kan forstå.


Jeg tror at jeg i fremtiden vil få det bedre ja lige frem et bedre liv ved at følge “aldrig mere pagt” og liste over “ Mine egne rettigheder” det er via dig/dine moduler, at det er gået op for mig, hvad/hvordan jeg i fremtiden mere skal leve 🫶.


Det er helt fantastisk, at sidde med den følelse af at kende mit fremtidige “nye liv” ,som du så fint beskriver det❤️.


Det er netop det jeg skal… lever meget mere efter hvad jeg kan li’ og hvad jeg synes jeg skal gøre mht. forskellige ting i mit liv.


Igen tusind tak for dig og dit virke 🙏❤️.


Når jeg lytter til modulerne bliver jeg rolig og afslappet.


Du/din stemme har en beroligende effekt på mig, så jeg tit må tage mig en lille “mig-lur” bagefter og nu med god samvittighed 🙏❤️.


Håber du kan bruge min feed back på modul 7.


Kh.

Maja❤️Tusind tak søde Charlotte 🙏❤️.


Du skal vide, at du også tit i modulerne “bare ved dit væsen” har rørt mig.


Jeg har været på en fantastisk rejse til det bedre og være på vej ud på den anden side af mit stress og angst og meget af det er takket være dit online modul og som du skrive mit arbejde med mig selv 🙏❤️.


Det er netop det min veninde har sagt til mig “ jamen Maja tænk på det kæmpe arbejde du gør med dig selv og du bruger de redskaber du får og det der bliver fortalt”


Nu er min svigerinde også begyndt at dyrke yoga for, at få hendes nervesystem ned. Og bruge mindfulness 🙏❤️. Og hun siger hun kan begynde at mærke, at det hjælper.


Jeg “ strør” om med det jeg har lært igennem dig. Så min omgangskreds nyder også godt af min læring fra dig 🙏❤️.


Jeg er helt vildt begejstret for dit online og for dig og hvad det har gjort ved mig!! Så endnu engang tusind tak for dig🫶.


Knus Maja❤️


Modul 8


Kære søde Charlotte❤️❤️.

Nu er jeg endelig kommet igennem modul 8 efter et par ugers forsinkelse i forhold til den plan jeg har lavet for mig selv. Der har/er så meget jeg skal nå at gøre efter, at jeg er kommet tilbage på jobbet igen. Jeg synes jeg er ved at finde en balance i min tilværelse/dagligdag og det er skønt🙏💪.

Jeg sender dig nogle fotos af de tinge som jeg især kan lære og gøre brug af

Jeg er meget et kontrol menneske og har nu lært, at jeg skal slippe den kontrol ved de ting jeg ikke har eller kan for kontrol over… Jeg er begyndt at bruge det, så måske det også er en medspiller i hvor langt jeg er kommet!? 🙏.

Det er så pudsigt, det du siger med snestormen for det er meget aktuelt i nat og i morgen. Jeg skal besøge min bror i Hanstholm en 1 1/2 times kørsel herfra. Mit “gamle jeg” var før gået i panik over udsigten til at vi måske ikke kan køre i morgen pga. netop snestorm. Men nu er jeg helt rolig, for det er bare sådan det er, hvis jeg ikke kommer afsted🤷‍♀️. For vejret kan vi ikke gøre noget ved !

Du formidler det ud ligeså godt og forstående som du plejer. På en meget forstående måde, som går lige ind hos mig.

Især den sidste video “Kontrol og indflydelse - din bane - min bane” har jeg taget til mig og lært af. Og den vil gøre mig rigtig godt i fremtiden, at arbejde ud fra.

Endnu engang tusind tak for dig og dig virke🙏❤️❤️❤️❤️. Jeg tror ikke jeg var kommet så langt uden din hjælp❣️❣️❣️❣️.

Jeg glæder mig til at komme i gang med modul 9.

Jeg går til en coach i mental sundhed og det hun siger går i tråde med det du siger “ at tanker bare er tanker ……”

Og det er så dejligt ❤️.


Knus Maja❤️❤️


Modul 9


Kære søde Charlotte❤️.


Så er jeg kommet igennem modul 9. Der er gået lidt længere end 2 uger (men det er gode tegn…intet nyt er godt nyt, som man siger😉) og i mit tilfælde passer det.

Jeg har fået det rigtig godt og har meget sjældent angstanfald. Jeg har implementeret nogle redskaber i min hverdag… og de virker 💪. Jeg er endda kommet så langt, at jeg er kommet ud af mit beroligende medicin👍.


Men nu tilbage til modul 9:


Det er spot on i mit liv vedr. det med ikke at kunne sige nej og være pleaser og tilsidesætte mig selv.

Det har været et fantastisk modul igen og du formår igen at fremstå, så jeg forstå hvad du siger og mener, det går lige i mit hjerte❤️. Uden at gøre mig selv hellig, bruger jeg allerede nogle af tingene især videoen om prioritering, som jeg efterhånden har fået “lært” mig selv, at jeg ikke kan så meget på en dag, som jeg gerne vil, lige der er jeg ikke helt i mål, jeg bliver nogle dage overstimuleret og mit krop ryster og jeg føler mig nærmest fuld.

Efter at jeg så dine to videoer med at sige nej… var for mig et skub til at nu var det ligesom lovligt, at sige nej.. og det har givet mig en ro og mere selvtillid omkring, at det er ok at sige nej uden dårlig samvittighed. Så modulet har virkelig været givtigt og godt for mig at komme igennem.

Endnu engang tusind tak for det og for dig. Det/du har været med til at jeg er kommet så langt i processen🙏❤️. At jeg har det rigtig godt. Mangler “bare” lige det sidste, men det er jeg ikke i tvivl om nok skal komme🙏❤️.


Stort knus fra Maja❤️❤️Modul 10


Kære søde Charlotte ❤️❤️.


Nu er jeg kommet igennem 10. og sidste modul det er både en glæde og også lidt angstprovokerende, at det nu er slut… for det/du har været en stor tryghed for mig 🙏❤️.


Det første der kom til mig var, at jeg så en samling overskrift over modulet.!

“En lille reminder og et kærligt puf videre”

Især videoen “Dine personlige værdier” er spot on.

Du formidler, som altid forløbet ud på en fantastisk afslappet måde og troværdig… i hvert fald for mig. Det har igennem forløbet givet mig en tro og et håb på, at jeg nok skulle komme ud på den anden side, hvis “bare” jeg holdt fast i mine redskaber og det har jeg gjort.

Og nu 7 mdr. senere er jeg kommet ud på den anden side🙏💪. Fra at ha’ så meget stress og angst, at jeg var omkring den psykiatriske skadestue og til nu, hvor jeg efter en sygemelding har genoptaget mit arbejde og har det rigtig godt❤️. Pudsigt, at du netop skriver en version 2,0. Jeg har en god ven, som netop sagde, at nu er det “Maja version 2,0”💪. Jeg selv kalder det for “ The new me” 🙏.


Så tusind tak for dig kære Charlotte og dit online forløb, som har gejdet mig igennem mit stress og angst forløb frem til “The New Me” ❤️❤️.


Vi ses lige pludseligt, jeg vil glæde mig til at mødes med dig 🙏. Du har gjort en kæmpe livsforskel for mig❤️❤️.


Og som du så mange gange siger i forløbet “bliv ved for redskaberne hjælper” og det gør de❣️.


Kæmpe kram fra Maja❤️❤️Tusind tak for din meget smukke ord og fortolkninger - det har været fantastisk at få lov til at følge dig.


Jeg er så stolt af dig.


Du er kommet så langt med vedholdenhed, øvelse, mod og hjerte.


Du er kommet hjem til dig selv


God vind din vej søde Maja.


 

Hvis du kunne tænke dig at gå af samme spor som Maja …?


Slippe din angst, stressrelateret angst, depression eller stress.


Bliv guidet hen af et spor som giver dig energi, glæde, ro og balance.


Så har du nu muligheden.


Du kan vælge samtaler eller kun tage Online Forløbet.


Du kan også kombinere samtalerne med forløbet.


Læs mere her om Online Forløbets muligheder....


10 moduler med mange redskaber og øvelser til få penge, det skal ikke være vanvittig dyrt at slippe sim stress eller angst.Det sikrer dig blandt andet, at du holder dig på sporet, opretholder motivationen og er vedholden.


Plus bliver stress og angstfri.


Læs mere her

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page